DADA BAL

Vier de creativiteit met dit verrassende, kunstzinnige feest waar alles samenkomt! Theater, poëzie en beeldende kunst, maar vooral ook een hoop lol.

Honderd jaar geleden besloot een groep kunstenaars dat ze weer net zo creatief wilden zijn als kinderen. Dat leverde spannende en onverwachtse kunst op, maar ook heel bijzondere feesten, met optredens van allerlei artiesten (én soms zelfs het publiek).

Tijd voor een moderne versie: Trek je meest fantasierijke kostuum aan, kom naar het DADA-bal in het Witte Paard en geniet van een avond artistiek spektakel!

Op de line-up staan onder andere: DJ Dadafanta, Joz Knoop, Ko de Kok, Dr. Robert en Maria Sartzetakis.

Dresscode: Fantasierijk / Creatief
Het creatiefste kostuum wint een prijs!

Datum en tijd: Zaterdag 4 juni, vanaf 19.30 uur tot sluitingstijd.
Locatie: Het Witte Paard, Groenezoom 245, Rotterdam

Kom op tijd, want vol = vol.
Entree: Vrijwillige donatie naar eigen inzicht

DADA WORKSHOP

Wil jij je wel verkleden, maar weet je niet waar je beginnen moet? Heb je wel een idee, maar mis je de tools of skills? Neem al je ideeën en eventueel materiaal of oude kleding mee naar de DADA Kostuumworkshop!

Onder leiding van Marieke Abelman maak je een prachtig kostuum om te dragen tijdens het bal. En misschien win jij wel de prijs voor het meest creatieve kostuum…

Datum en tijd: Zaterdag 4 juni, van 15.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Het Witte Paard, Groenezoom 245, Rotterdam

Ook voor de workshop geldt: Vrijwillige donatie naar eigen inzicht

Credits

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet en is onderdeel van Cultuurboost en Vreewijk Wordt Wakker!

Vreewijk Wordt Wakker is een initiatief van Het Witte Paard, Podium Vreewijk, Klassiek op Zuid, Leeszaal Vreewijk en Schaap op de Noordpool.