Theatergroep Irene & Co speelt Aan de Oppervlakte

Sinds anderhalve week kun je op de website van Theater Zuidplein je kaartje kopen voor de nieuwe voorstelling van Theatergroep Irene & Co: Aan de Oppervlakte!

Stichting Schaap op de Noordpool ondersteunt theatergroep Irene & Co organisatorisch, dus we kijken reikhalzend uit naar deze productie!

Aan de Oppervlakte’ vertelt het verhaal over een kleine gemeenschap onder een grote koepel. We maken kennis met Koepelina en Dominique. Zij groeien op in een dorp dat al jaren afgesloten is van de rest van de wereld. Er staat namelijk een grote koepel over het dorp. Onder die koepel ontstond een hele nieuwe samenleving. Maar niet alles is zo vredig als het lijkt: want als Koepelina vragen begint te stellen, krijgt ze geen antwoorden…

De voorstelling laat zien wat er kan gebeuren als we letterlijk in een bubbel zouden leven. Het verhaal is actueel en zit vol verwijzingen naar geschiedenis en popcultuur. Dat alles met herkenbare personages, catchy liedjes en een flinke dosis humor.

Klik voor kaartverkoop (dinsdag 10 december) (via Theater Zuidplein)
Klik voor kaartverkoop (woensdag 11 december) (via Theater Zuidplein)

De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam, Elise Mathilde, Deltaport Donatiefonds, Solidarodam, Volkskracht en Humanitas.