Algemene informatie
Schaap op de Noordpool is een stichting die verschillende theatergroepen ondersteunt. Elk jaar worden er producties gemaakt onder leiding van een professionele regisseur. De theaterspelers denken mee over de inhoud en helpen mee bij de organisatie van de groep. De producties hebben altijd een sterk maatschappelijke component. De groep is inclusief, wat betekent dat iedereen kan meedoen. Er is met nadruk ruimte voor mensen met een beperking en/of spelers die het Nederlands niet voldoende machtig zijn.

Social Media Vrijwilliger
Wij zoeken per direct een social media vrijwilliger, om te helpen bij het beheren van onze Facebook- en Instagrampagina en zorg te dragen voor de verzending van onze periodieke nieuwsbrief. Je werkt samen met een ervaren communicatiemedewerker.

Taken/werkzaamheden
Het beheren en bijhouden van onze Facebookpagina
– Het beheren en bijhouden van onze Instagram-account
– Het schrijven en versturen van onze periodieke nieuwsbrief
– Het versturen van promotionele berichten naar onze Whatsappgroep
– Eventueel helpen bij het opstellen van de communicatieplanning
– Eventueel toezien op de naleving van de communicatieplanning
– In voorkomende gevallen overleg over de communicatiestrategie

Werktijden
Zelf te bepalen. Indien de vrijwilliger zelf materiaal (zoals filmpjes/foto’s) wil maken om te gebruiken, dan is het handig om maandagavond, dinsdagmiddag, dinsdagavond en eens in de zoveel tijd op zaterdag beschikbaar te zijn om een repetitie of podium te bezoeken. Er zijn bij alle activiteiten mensen beschikbaar die – indien gewenst – materiaal kunnen aanleveren. 

Solliciteren
Sollicitaties verlopen via de Unie Van Vrijwilligers. Klik op de knop hieronder om direct te solliciteren!

N.B. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, net als het ongevraagd doorplaatsen ervan op commerciële vacatureplatforms.
Deze vacature is ook te vinden op uvvrotterdam.nl