Op zaterdag 3 en zondag 4 juni wordt in de Zevensprong in Hoogvliet een bijzondere voorstelling gespeeld. Theatergroep Hoogvliet maakte op basis van verhalen en improvisaties een herkenbaar stuk dat zowel serieus als grappig is. Natuurlijk is iedereen uitgenodigd om te komen kijken. Op zaterdag begint het om 19.30 uur en op zondag is er een matinee, dat om 14.00 uur begint. De entree is een vrijwillige bijdrage. 

Het verhaal is door de spelers zelf verzonnen en samen met de regisseur uitgewerkt tot een voorstelling van ongeveer een uur. Het begint in 1955, wanneer Rogier en Mieke Boskamp een tweeling krijgen. Mieke is dolgelukkig, maar Rogier gaat gebukt onder een geheim. Wanneer hun kleinkind Toby vijftig jaar later tot een inzicht komt over zichzelf, wordt Rogier opnieuw met zijn beslissing geconfronteerd. Wat die beslissing precies is en hoe het afloopt, dat zie je op 3 en 4 juni in de Zevensprong. 

De voorstelling speelt zich af in verschillende tijdperken en zit vol bekende en onbekende liedjes. Met een actueel verhaal, herkenbare personages en vooral veel humor, bezorgt Theatergroep Hoogvliet het publiek graag een bijzondere middag of avond.

Praktische informatie

wat:
Theatervoorstelling ‘Door de Jaren’

waar:
Huis van de Wijk de Zevensprong Mosoelstraat 20
3193 EL
Hoogvliet (Rotterdam)

wanneer:
zaterdag 3 juni om 19:30 uur
zondag 4 juni om 14:00 uur


toegang:
vrijwillige donatie

meer informatie:
https://schaapopdenoordpool.nl/doordejaren

reserveren via:

info@schaapopdenoordpool.nl
06 20738921 (telefoon / Whatsapp)