Hier vindt u alle persberichten van Stichting Schaap op de Noordpool

Persbericht – volledige tekst

 

persbericht

Schaap op de Noordpool
-alles op één platform-

organisatie: Stichting Schaap op de Noordpool

wat: vanaf nu één platform én een nieuw logo!

waar: online (website, FB, instagram, YouTube, LinkedIn)

wanneer: vanaf januari 2023

 

Wij van Schaap op de Noordpool zijn goed voor de wereld om ons heen. Dat doen we met vrolijke voorstellingen die ook nog eens ergens over gaan. Samen met heel verschillende mensen uit Rotterdam-Zuid maken wij toneel waar je om kunt lachen en waar je over na gaat denken.

Vanaf nu zijn wij te vinden op het internet als Schaap op de Noordpool. Met een nieuw logo en alles onder één dak, met eenzelfde warme wollen jas.

Wie is Schaap op de Noordpool? Het is een stichting die in 2017 is opgericht door Emmy Masselink en Irene Siekman. Het doel van de stichting is het creëren en onderhouden van een platform op het gebied van de podiumkunsten. Wij vinden dat de podiumkunsten van en voor iedereen zijn. Van daaruit streven we naar radicale inclusiviteit: niet alleen mag iedereen meedoen, iedereen mag ook alles uitproberen en er alles over leren binnen de mogelijkheden van de stichting. Talentontwikkeling op alle leeftijden en binnen ieders begaafdheid is een cruciaal onderdeel van onze activiteiten.

Er zijn 4 theatergezelschappen en events die vanaf nu onder één platform te vinden zijn: dat van Schaap op de Noordpool. Vanaf nu hebben zij dus allemaal dezelfde herkenbare schapenkopje. Ze zijn onderling te onderscheiden door hun eigen kleur:

  • het overkoepelende Schaap is rood

  • theatergroep Hoogvliet is geel

  • theatergroep Irene & Co is blauw

  • theatergroep Zuivere Koffie is paars

  • Vreewijk Open Podium is groen

 

Vanaf nu gaan jullie dus van ons horen via Schaap op de Noordpool.

Want als er één schaap over de dam is, volgen er meer!

Ben jij benieuwd naar ons en wat we gaan brengen?

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief via https://laposta.nl/f/ssg7ybvxengt

en mis niets meer van al onze theatergezelschappen en evenementen.

En uiteraard: like, repost, reageer en mekker het voort!

Alvast één tipje van de schaap-sluier: in juni komt er een supergrappige circulaire voorstelling van ons, die wil je zien!

Meer informatie op www.schaapopdenoordpool.nl

Theatergroep Irene & co is bekend van zijn visje met luchtbelletjes, dus dat logo zal blijven bestaan. Alle communicatie zal via Schaap op de Noordpool verlopen.