Algemene informatie
Schaap op de Noordpool is een stichting die verschillende theatergroepen ondersteunt. Elk jaar worden er producties gemaakt onder leiding van een professionele regisseur. De theaterspelers denken mee over de inhoud en helpen mee bij de organisatie van de groep. De producties hebben altijd een sterk maatschappelijke component. De groep is inclusief, wat betekent dat iedereen kan meedoen. Er is met nadruk ruimte voor mensen met een beperking en/of spelers die het Nederlands niet voldoende machtig zijn.

Productie-assistent
Wij zoeken per direct een productie-assistent, om onze regisseur te helpen bij de dagelijkse gang van zaken in de groepen. Bij Theatergroep Zuivere Koffie en bij Theatergroep Hoogvliet hebben we een vacature. 

Taken/werkzaamheden
– Het maken en uitdelen van aantekeningen bij de repetities en voorstellingen
– Helpen bij het opstellen van een productieplanning
– Toezien op de naleving van de productieplanning
– Het nalezen, printen en uitdelen van scripts en overzichten voor de spelers
– Eventueel ophalen van materialen en plegen van een telefoontje
– Periodiek overleg met de regisseur en productieleider

Werktijden (Feijenoord / TG Zuivere Koffie)
Theatergroep Zuivere Koffie repeteert wekelijks op dinsdagmiddag, van 13.00 uur tot 15.00 uur in Huis van de Wijk Irene.

Werktijden (Hoogvliet / TG Hoogvliet)
Theatergroep Zuivere Koffie repeteert wekelijks op maandagavond, van 19.30 uur tot 22.00 uur in Huis van de Wijk De Zevensprong.

Solliciteren
Sollicitaties verlopen via de Unie Van Vrijwilligers. Klik op de knop hieronder om direct te solliciteren!

N.B. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, net als het ongevraagd doorplaatsen ervan op commerciële vacatureplatforms.
Deze vacature is ook te vinden op uvvrotterdam.nl